Menu

Collagen 4u

Αξιολόγηση Δεν αξιολογήθηκε ακόμη PDFEmail
Τιμή
Τιμή πώλησης33,00 €

Περιγραφή

COLLAGEN 4U (κολλαγονο για σένα)


Το κολλαγόνο, με τη μορφή ζελατίνης, έχει χρησιμοποιηθεί ως διατροφικό προϊόν στο μαγείρεμα για πάνω από 100 χρόνια και ήταν ιδιαίτερα γνωστό για τη βελτίωση της ποιότητας των μαλλιών και την ενίσχυση της δομής της τρίχας. Έχει χρησιμοποιηθεί από γιατρούς και νοσοκομεία για μια ποικιλία θεραπειών και κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το 1970.

Το κολλαγόνο είναι μια βασική δομική πρωτεΐνη, που στηρίζει τους τένοντες, τις αρθρώσεις, τους μυς, το δέρμα και τα εσωτερικά όργανα. Περίπου το ένα τρίτο της συνολικής πρωτεΐνης του σώματός μας είναι κολλαγόνο. Παρέχει δομή στο σώμα μας προστατεύοντας και στηρίζοντας του μαλακούς ιστούς και τη σύνδεσή τους με το σκελετό.

Το κολλαγόνο είναι η πανταχού παρούσα ουσία στον οργανισμό μας. Οι ίνες του Collagen 4u υφαίνονται μαζί σαν νήματα σε ύφασμα και σχηματίζουν ένα πλαίσιο μέσα στο οποίο τα νέα κύτταρα μπορούν να αναπτυχθούν. Στο δέρμα, το Collagen 4u παρέχει υφή, ελαστικότητα και σχήμα. Το κολλαγόνο του ανθρώπινου δέρματος είναι παρόμοιο με αυτό που βρίσκεται σε ορισμένα ζώα και αυτός είναι ο λόγος που χρησιμοποιούμε ζωικό κολλαγόνο.

Υπάρχουν πολλοί τύπου κολλαγόνου στον οργανισμό μας. Οι κυριότεροι είναι:
- Ο τύπος Ι, που βρίσκεται στο δέρμα, τα οστά, τα δόντια, τους τένοντες, τους συνδέσμους
- Ο τύπος ΙΙ, που βρίσκεται στο χόνδρο
- Ο τύπος ΙΙΙ, που βρίσκεται στο συνδετικό ιστό των οργάνων μας (συκώτι, σπλήνα, νεφρά κτλ).

Όμως, παρά την κρίσιμη λειτουργία του στο σώμα, το κολλαγόνο είναι μια σχετικά απλή πρωτεΐνη. Καθώς μεγαλώνουμε, η παραγωγή κολλαγόνου μειώνεται σταδιακά, κάνοντας τη διαθέσιμη ποσότητά του ανεπαρκή και καθένα από τα συστήματα που στηρίζει μπορεί να επηρεαστεί. Το αποτέλεσμα είναι οι πόνοι στις αρθρώσεις, η χαλάρωση των μυών, η δυσκολία στην κίνηση, οι ρυτίδες στο δέρμα, η κακή όραση, τα εύθραυστα οστά και οι ασθένειες που συνδέονται με το γήρας. Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι ότι αρκετές από τις παθήσεις ή ασθένειες που εμφανίζονται σε έναν οργανισμό μπορεί να οφείλονται στην έλλειψη κολλαγόνου.

Δυστυχώς, το κολλαγόνο δεν μπορούμε να το λάβουμε άμεσα από καμία τροφή. Το υδρολυμένο Collagen 4u έρχεται να δώσει μια λύση σε αυτό το πρόβλημα. Πρόκειται ουσιαστικά για μικρά αμινοξέα που βοηθούν την παραγωγή νέου κολλαγόνου στο σώμα. Τα αμινοξέα αυτά απορροφούνται γρήγορα από τον οργανισμό και χρησιμοποιούνται ως δομικά στοιχεία για την παραγωγή νέου κολλαγόνου.

Μια πληθώρα επιστημονικών μελετών έχει δείξει ότι το πόσιμο υδρολυμένο Collagen 4u στην υγρή του μορφή είναι μια εξαιρετικά απορροφήσιμη μορφή κολλαγόνου και συνιστάται σε όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας που έχει δημιουργήσει η έλλειψη κολλαγόνου, αλλά και όσους αναζητούν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής ή την εμφάνισή τους.

Το κολλαγόνο σε φυσική ή μη υδρολυμένη μορφή έχει μεγάλη μοριακή δομή που καθιστά δύσκολη την απορρόφηση του από τον οργανισμό. Το Liquid Collagen 4u έχει υποστεί ενζυματική υδρόλυση, την καλύτερη και πιο εγγυημένη μέθοδο παραγωγής, που εξασφαλίζει πολύ μικρά πεπτίδια άκρως βιοσυμβατού κολλαγόνου με χαμηλό μοριακό μέγεθος για μέγιστη αποτελεσματικότητα και υψηλή απορροφησιμότητα από τον οργανισμό.

Είναι αδύνατον να λαμβάνει κάποιος το συμπλήρωμα διαστροφής υγρού πόσιμου κολλαγόνου και να μην δει βελτίωση στον οργανισμό του σε πολλά σημεία όπως:
μυϊκή τόνωση
τόνωση και πάχυνση του δέρματος
μείωση ρυτίδων
ανοικοδόμηση των αρθρώσεων
ενδυνάμωση των αρτηριών
ενδυνάμωση μαλλιών και νυχιών
αύξηση της ενέργειας
ευκαμψία
ανοικοδόμηση οργάνων
Τα χρόνια προβλήματα που μπορούν να διορθωθούν περιλαμβάνουν: οστεοπόρωση, υψηλή πίεση, αρθρίτιδα, αδυναμία ουροδόχου κύστης, παχυσαρκία, χρόνια κόπωση, δύσπνοια, αυτοάνοσες παθήσεις, δερματικά προβλήματα, σπάσιμο νυχιών.

Το Collagen 4u μπορεί να ωφελήσει ακόμα και σε περιπτώσεις που δεν υπάρχουν συγκεκριμένα προβλήματα υγείας και συστήνεται ιδιαίτερα σε: ηλικιωμένους, αθλητές, υπέρβαρους, άτομα που καταπονούν τον οργανισμό τους σηκώνοντας βάρη ή κάνοντας κοπιαστικές εργασίες.

Ως ημερήσια δόση προτείνονται τα 30ml, τα οποία λαμβάνονται 15ml το πρωί και 15ml το βράδυ, μετρημένα στη μεζούρα που συμπεριλαμβάνει η συσκευασία. Προτείνεται να λαμβάνουμε το Collagen 4u με άδειο στομάχι (για να γίνεται πιο αντιληπτό απ’ τον οργανισμό), αραιωμένο σε μισό ποτήρι νερό, τσάι ή χυμό. Έχει ευχάριστη γεύση.
Ανακινήστε το μπουκάλι πριν καταναλώσετε το προϊόν. Διατηρήστε το σε δροσερό και ξηρό μέρος (όχι ψυγείο) και μακριά από παιδιά. Μετά το άνοιγμα της συσκευασίας, το περιεχόμενο διατηρείται αναλλοίωτο μέχρι και την ημερομηνία λήξης που αναγράφεται στην ετικέτα.

Είναι πάντα ζωικής προέλευσης και μπορεί να προέλθει από την επεξεργασία ενός πλήθους παραγώγων:, ψαριού ή κοτόπουλου.
Η εργαστηριακή διαδικασία παραγωγής του Collagen 4u γίνεται με ενζυματική υδρόλυση, την πιο χρονοβόρα μέθοδο αλλά και αυτή που δίνει κολλαγόνο με χαμηλό μοριακό βάρος, το πιο εύπεπτο και απορροφήσιμο από τον οργανισμό.

Like us

like us on facebook small

Επιστροφή χρημάτων

lyoness